الأحد، 9 سبتمبر 2012

كبدة اسكندرانى روعة



المقاديرنصف كيلو كبدة مقطعة قطع صغيرة -2 معلقة كمون ناعم-ملح حسب الرغبة-رشة شطة-4معلاق زيت - راس ثوم مفروم-2حبة فلفل 2ليمونة-3ملاعق ماء- رومى او قرون حسب الرغبةالطريقة توضع المقلى على النار بها الزيت نكون خلطنا الملح الثوم والشطة وجزء من الفلفل و بعدها نضع  نص الخلطة على الكبدة  بعد ان يسخن الزيت نضع باقى الفلفل وباقى الخليط ولكن بعد قليل من اضافة الفلفل ونكون وضعنا على الخليط 3ملاعق ماء وبعد غليان الخليط نضع الكبدة و بعد نا يتغير لونها نضع الليمون بعد ان يتم نضجها نضعها فى طبق التقديم مع الليمون والبطاطس المحمرة وبالهناء والشفاء

ليست هناك تعليقات: