الجمعة، 10 مايو 2013

بينزا المكرونة

المقاديركيس مكرونة اسباجيتى-ربع جبنه موزيلا-زيتون اخضر او اسود شرائح او الاتنين-شريحتين جبنة شيدر-اى لحوم  ممكن سجق اوسوسيس او لحم مفرمةاو كلها +بسطرمة+ صلصة البيتزا                                                                    الطريقةتسلق المكرونة وتصفى وتشطف من النشا ثم تخلط بنصف الخليط ثم                                                                توضع فى قالب الفرن وفوقهاباقى الخليط وتدخل الفرن وبعد ربع ساعة تشعلى شوية الفرن  وبعد ان يحمر وجهها تقدم مع البطاطس المحمرة والسلطة وبالهناء والشفا



           

ليست هناك تعليقات: