المقادير1 كيلو لحم لو بتلو يقطع مكعبات لو اي نوع تانى يكون مقطع شرائح بفتيك-عدد2بصلة مقطع شرائح-عدد2حبة طماطم-2حبة فلفل رمى-حبة بطاطس- كوب جزر على بسلة-ملح- فلفل - زعتر مطحون-2 فص ثوم 2ملعقة زيت او سمنةاوقطعة ليه-كوب ماء ورق الال ثم الالمنيوم-الطريقة فى صينية متوسطة الحجم نفرش ورق الالمنيوم ثم يدهن بالسمن او الزيت او الليه ثم يرص اللحم وباقى المقادير ثم الماء ويقفل جيدا بالالمنيوم وتضع فى فرن على درجة 180 لمدة مابين ساعة الاربعالى ساعة حتى تنضج تقدم ساخنة مع الارز والسلطة والبطاطس المحمرة وبالهناء والشفاء
الاثنين، 10 سبتمبر 2012
ورقة اللحمة لذيذة جدا
المقادير1 كيلو لحم لو بتلو يقطع مكعبات لو اي نوع تانى يكون مقطع شرائح بفتيك-عدد2بصلة مقطع شرائح-عدد2حبة طماطم-2حبة فلفل رمى-حبة بطاطس- كوب جزر على بسلة-ملح- فلفل - زعتر مطحون-2 فص ثوم 2ملعقة زيت او سمنةاوقطعة ليه-كوب ماء ورق الال ثم الالمنيوم-الطريقة فى صينية متوسطة الحجم نفرش ورق الالمنيوم ثم يدهن بالسمن او الزيت او الليه ثم يرص اللحم وباقى المقادير ثم الماء ويقفل جيدا بالالمنيوم وتضع فى فرن على درجة 180 لمدة مابين ساعة الاربعالى ساعة حتى تنضج تقدم ساخنة مع الارز والسلطة والبطاطس المحمرة وبالهناء والشفاء
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق